איך
שלח מאמר   |   עמוד ראשי   |   מידע עסקי  
..עוד טיפים לדיאטה פיננסים ועסקים אינטרנט בעלי חיים קריירה תחבורה בריאות אלקטרוניקה יחסים אוכל ושתיה לימודים
     << קטגוריות נוספות
ראשי - אוכל ושתיה - מתכונים - איך מכינים ציר בקר מקוצר

איך מכינים ציר בקר מקוצר


1 ק"ג עצמות בקר
3 בצלים בקליפתם, שטופים וחצויים
4 כפות דבש
1 יין אדום יבש, בקבוק שלם
3 גזר
2 גבעולי סלרי
מלח לפי הטעם


 1. מכניסים את עצמות הבקר, הבצל, הדבש והבצלים לסיר בעל דפנות עבות ומבשלים על אש
גבוהה. מערבבים בעזרת כף עץ. כאשר תחתית הסיר מתחילה להשחים, מנמיכים את האש ומבשלים
כחצי שעה נוספת.
2. מגביהים את האש, מבשלים כמה שניות ומוסיפים את היין. בעזרת כף העץ מערבבים בעדינות
כדי לשחרר את כל הטעמים מתחתית הסיר.
3. מוסיפים את הגזרים וגבעולי הסלרי, 2 ליטר מים ומרתיחים. מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים
עד ארבע שעות (תלוי במידת הריכוז הרצויה של הרוטב).
4. מסננים מהעצמות, מוסיפים מעט מלח.







מאת: דן


תגיות: רטבים,

מדריכים קשורים:

איך מכינים רוטב דבש חרדל לסלט
איך מכינים רוטב שמנת פטריות
איך מכינים רוטב אלף האיים
איך מכינים רוטב מיונז-חרדל-לימון
איך מכינים רוטב טופי קרמל
איך מכינים רוטב עגבניות בסיסי
איך מכינים רוטב מיונז לדגים
איך מכינים רוטב פסטו
איך מכינים רוטב ויניגרט
איך מכינים גוואקמולי






איך מכינים ציר בקר מקוצר
  • rating: 2.8 based on 391 votes.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:דרגו :שתפו

אוכל ושתיה
אומנות
אופנה וסגנון
אינטרנט
אתרים ומקומות
בית וגן
בעלי חיים
בריאות
דיאטה ותזונה
הורות
הריון ולידה
חופשות וטיולים
חוק ומשפט
חשמל ואלקטרוניקה
חתונות ומסיבות
יופי ואסתטיקה
יחסים
לימודים
מוזיקה וכלי נגינה
מחשבים
משחקים ותחביבים
ספורט וכושר
פיננסים ועסקים
פרסום ושיווק
צבא ומשטרה
קריירה
רוחניות
שונות
תחבורה

© 2011 AskHow.co.il      תקנון      מדריכים      AskHow      הצעות למדריכים      למה לפרסם מאמר באתר?      מדריכי וידאו      טאבוצ'ק      Company Reports