ראשי -
אוכל ושתיה - מתכונים -
איך מכינים בטטות ותפוחי אדמה בתנור
איך מכינים בטטות ותפוחי אדמה בתנור |
|
3. בטטות קלופות (גדולות או בינוניות) 3 תפוחי אדמה קלופים (גדולות או בינוניות) תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום, פפריקה ושמן זית
1. חותכים את הבטטות ואת התפוחי האדמה לקוביות או לפרוסות דקות. 2. מתבלים לפי הטעם, פפריקה אדומה, מלח, פלפל שחור, כורכום ושמן זית. 3. מערבבים היטב בקערה ואז שמים בתבנית ובחום 180 מעלות בתנור בערך כשעה עד שעה וחצי.
מאת: דן
תגיות: תוספות,
מדריכים קשורים:
איך מכינים ברוקולי מאודה איך מכינים מוסקה - מאפה בשר עם חצילים ותפוחי אדמה איך מכינים מעקוד טוניסאי - פשטידת ביצים ועוף איך מכינים טנזיה - מרוקאי איך מכינים סלט חצילים רומני עם פלפלים קלויים איך מכינים סלט כרוב לבן איך מכינים קוגל תפוחי אדמה איך מכינים סלט אבוקדו עם ביצה קשה איך מכינים אורז פרסי עם תחתית תפוחי אדמה איך מכינים תחתיות ארטישוק ממולאים בירקות
|
איך מכינים בטטות ותפוחי אדמה בתנור
- rating: 2.9 based on 501 votes.
1
2
3
4
5
|
:דרגו |
 |
:שתפו |
|
|
|