איך
שלח מאמר   |   עמוד ראשי   |   מידע עסקי  
..עוד טיפים לדיאטה פיננסים ועסקים אינטרנט בעלי חיים קריירה תחבורה בריאות אלקטרוניקה יחסים אוכל ושתיה לימודים
     << קטגוריות נוספות
ראשי - אוכל ושתיה - מתכונים - איך מכינים בטטות ותפוחי אדמה בתנור

איך מכינים בטטות ותפוחי אדמה בתנור


3. בטטות קלופות (גדולות או בינוניות)
3 תפוחי אדמה קלופים (גדולות או בינוניות)
תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום, פפריקה ושמן זית


1. חותכים את הבטטות ואת התפוחי האדמה לקוביות או לפרוסות דקות.
2. מתבלים לפי הטעם, פפריקה אדומה, מלח, פלפל שחור, כורכום ושמן זית.
3. מערבבים היטב בקערה ואז שמים בתבנית ובחום 180 מעלות בתנור בערך כשעה עד שעה וחצי.







מאת: דן


תגיות: תוספות,

מדריכים קשורים:

איך מכינים ברוקולי מאודה
איך מכינים מוסקה - מאפה בשר עם חצילים ותפוחי אדמה
איך מכינים מעקוד טוניסאי - פשטידת ביצים ועוף
איך מכינים טנזיה - מרוקאי
איך מכינים סלט חצילים רומני עם פלפלים קלויים
איך מכינים סלט כרוב לבן
איך מכינים קוגל תפוחי אדמה
איך מכינים סלט אבוקדו עם ביצה קשה
איך מכינים אורז פרסי עם תחתית תפוחי אדמה
איך מכינים תחתיות ארטישוק ממולאים בירקות






איך מכינים בטטות ותפוחי אדמה בתנור
  • rating: 2.9 based on 524 votes.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:דרגו :שתפו

אוכל ושתיה
אומנות
אופנה וסגנון
אינטרנט
אתרים ומקומות
בית וגן
בעלי חיים
בריאות
דיאטה ותזונה
הורות
הריון ולידה
חופשות וטיולים
חוק ומשפט
חשמל ואלקטרוניקה
חתונות ומסיבות
יופי ואסתטיקה
יחסים
לימודים
מוזיקה וכלי נגינה
מחשבים
משחקים ותחביבים
ספורט וכושר
פיננסים ועסקים
פרסום ושיווק
צבא ומשטרה
קריירה
רוחניות
שונות
תחבורה

© 2011 AskHow.co.il      תקנון      מדריכים      AskHow      הצעות למדריכים      למה לפרסם מאמר באתר?      מדריכי וידאו      טאבוצ'ק      Company Reports