איך
שלח מאמר   |   הוסף למועדפים   |   עמוד ראשי  
..עוד טיפים לדיאטה פיננסים ועסקים אינטרנט בעלי חיים קריירה תחבורה בריאות אלקטרוניקה יחסים אוכל ושתיה לימודים
     << קטגוריות נוספות
ראשי - אוכל ושתיה - מתכונים - איך מכינים סופלה גבינה

איך מכינים סופלה גבינה


500 גרם גבינה לבנה (2 גביעים רגילים, או אחד כפול)
2 כפות קמח תופח מאליו
2 כפות גבינה צהובה מגוררת


1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מערבבים בקערה את כל החומרים.
3. יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 22 ס"מ ואופים כ-20 דקות.
4. כשמוציאים את הפשטידה מהתנור היא עולה ותופחת (סופלה, כבר אמרנו), אבל שוקעת במהירות עצומה.
לאפקט הרושם - מומלץ להגיש אותה מיד כשהיא יוצאת מהתנור.







מאת: דן


תגיות: מנות ראשונות,

מדריכים קשורים:

איך מכינים מוסקה - מאפה בשר עם חצילים ותפוחי אדמה
איך מכינים סנדוויץ' טוניסאי - פריקסה
איך מכינים סלט חצילים רומני עם פלפלים קלויים
איך מכינים סלט כרוב לבן
איך מכינים סלט אבוקדו עם ביצה קשה
איך מכינים דג פורל בעטיפת נייר אלומיניום אפוי בתנור
איך מכינים מרק כרוב חמוץ מתוק
איך מכינים מרק בצל של מסעדות
איך מכינים מרק עוף
איך מכינים מרק סלק וכרוב אוקראיני - בורשט






איך מכינים סופלה גבינה
  • rating: 2.8 based on 160 votes.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:דרגו :שתפו

אוכל ושתיה
אומנות
אופנה וסגנון
אינטרנט
אתרים ומקומות
בית וגן
בעלי חיים
בריאות
דיאטה ותזונה
הורות
הריון ולידה
חופשות וטיולים
חוק ומשפט
חשמל ואלקטרוניקה
חתונות ומסיבות
יופי ואסתטיקה
יחסים
לימודים
מוזיקה וכלי נגינה
מחשבים
משחקים ותחביבים
ספורט וכושר
פיננסים ועסקים
פרסום ושיווק
צבא ומשטרה
קריירה
רוחניות
שונות
תחבורה

© 2011 AskHow.co.il      תקנון      מדריכים      AskHow      הצעות למדריכים      למה לפרסם מאמר באתר?      מדריכי וידאו      מדריכי וידאו אחרונים      How To Video Guides