איך
שלח מאמר   |   עמוד ראשי   |   מידע עסקי  
..עוד טיפים לדיאטה פיננסים ועסקים אינטרנט בעלי חיים קריירה תחבורה בריאות אלקטרוניקה יחסים אוכל ושתיה לימודים
     << קטגוריות נוספות
ראשי - אוכל ושתיה - איך מפשירים בשר ?

איך מפשירים בשר ?


אחת הבעיות הגדולות בהכנת תבשיל עם בשר כלשהו היא חוסר תכנון. אם לא תכננו יום קודם והוצאנו את הבשר להפשרה, כנראה שאנחנו בבעיה ולא נוכל להכין את התבשיל עד שהבשר יפשיר. אגב, לא משנה אם מדובר בבשר בקר, בעוף, בבשר טחון או כל סוג אחר של בשר קפוא. מה בכל זאת כן ניתן לעשות?

 

נתחיל במה לא לעשות:

  • אין לשים את הבשר, בין אם בקר או עוף, במים רותחים.
  • אין להכניס את הבשר למיקרוגל
  • אין לחמם את הבשר בתנור רותח

 

ומה כן אפשר לעשות על מנת לזרז את הפשרת הבשר ?

 

1. ההפשרה הכי טובה שאינה פוגעת כלל בבשר היא הזמן, פשוט להוציא את הבשר מבעוד מועד ולהמתין ככל שיידרש. אם אתם מתכננים להכין עם הבשר משהו למחיר, אפשר פשוט להעבירו למקרר, אם תוך כמה שעות, להשאיר בחוץ במקום חמים.

2. על מנת לזרז את ההפשרה ניתן להכניס את הבשר לתוך כלי סגור כלשהו, ואת הכלי להכניס לקערה עם מים חמים, (לא רותחים) ולהחליף את המים מדי פעם כדי שיתחממו.

3. במיקוגלים מסוימים יש מוד של הפשרה, זה נקרא FROST, אבל להיזהר שלא מדובר בבישול. נסו לזמן קצר לפני, ואם הבשר לא נהיה לבן, זה בסדר.

4. לשים את הבשר במקום חמים, הכוונה היא ל 35-40 מעלות

5. אפשר לשים את הבשר בשמש, אבל יש לעטוף אותו במשהו.

 

 






מאת: צח


תגיות: איך להפשיר בשר, איך מפשירים בשר טחון, הפשרה, להפשיר עוף, How to thaw meat?




איך מפשירים בשר ?
  • rating: 2.9 based on 444 votes.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:דרגו :שתפו

אוכל ושתיה
אומנות
אופנה וסגנון
אינטרנט
אתרים ומקומות
בית וגן
בעלי חיים
בריאות
דיאטה ותזונה
הורות
הריון ולידה
חופשות וטיולים
חוק ומשפט
חשמל ואלקטרוניקה
חתונות ומסיבות
יופי ואסתטיקה
יחסים
לימודים
מוזיקה וכלי נגינה
מחשבים
משחקים ותחביבים
ספורט וכושר
פיננסים ועסקים
פרסום ושיווק
צבא ומשטרה
קריירה
רוחניות
שונות
תחבורה

© 2011 AskHow.co.il      תקנון      מדריכים      AskHow      הצעות למדריכים      למה לפרסם מאמר באתר?      מדריכי וידאו      טאבוצ'ק      Company Reports